• مشهد، بین پنج راه سناباد و سه راه ادبیات، رو به روی ابن سینای 12
  • 051-38480806

استراتژی آزمون

استراتژی آزمون

استراتژی آزمون

استراتژی آزمون

بچه ها ما می خوایم تو این مقاله باهم درباره استراتژی آزمون صحبت کنیم. اما استراتژی آزمون یعنی چی؟ اصلا آیا ضروریه داشته باشیم یا نه؟

خب جواب قطعا مثبت است و در این مقاله هم به شما اثبات می کنم که استراتژی آزمون از هر چیزی واجب تر است  و هم اینکه استراتژی آزمون رو به شما آموزش می دیم.

بچه ها کنکور در ایران به صورت بدون وزن یا ضریب برگزار میشه یعنی چی؟! یعنی اینکه مثلا در درس زیست ما 45 سوال داریم که هر تست 2.2% درصد ارزش داره یعنی فرقی نمی کنه تستی که شما می خوای بزنی سوال سنگین تری باشه در هر صورت این تست با با تست های ساده تک کلمه ای ارزش درصدی برابری دارند. فهمیدی؟! منظور از بدون وزن برگزار شدن کنکور یعنی چی؟! آها یعنی به شما نمی گن که آفرین هرچی تست سخت بود جواب دادی یا چقد خنگی که همه تست های آسون رو جواب دادی… خب حالا که یکم دید پیدا کردین بابت چی می خوایم صحبت کنیم پس باید سر جلسه کنکور خیلی با برنامه  یا همون استراتژی عمل کنی.

سطح سوالات در کنکور

تو کنکور هر ساله در همه رشته ها و در همه دروس یه سری تست هارو طراح میده برای توان و هر ساله تعداد خیلی زیادی از بچه ها یا در دام این تست ها میوفتن یا یا زمان زیادی رو به این تست ها میدن و از آخر هم به جواب نمی رسن یا در بعضی از سال ها در بعضی از دروس چند تا سوال اول فوق العاده سخت است. و دانش آموز روحیه اش را از دست میده و یا بعضی مواقع سوالات یک درس خیلی خیلی سخت طراحی شده مثل ریاضی 1402…

جمع بندی مطالب سطح سوالات کنکور

همه این موارد رو گفتم که دانش آموزی که با برنامه نباشه و در هرکدوم از این موارد به دام بیوفته نتیجه سه سال درس خوندن از دهم یا اصلا فقط سال دوازدهم کلا از بین می ره و متاسفانه یبه اون نتیجه مورد نظر نمی رسه و باید یک سال دیگه رو پشت کنکور بمونه.

اما حالا استراتژی آزمون یعنی چی و باید چیکار کنیم؟!

دو اصل اساسی رو برای استراتژی آزمون باید داشته باشیم.

اصل 1

تیپ بندی کردن سوالات سر جلسه آزمون یعنی سوالات رو سر جلسه آزمون باید به سه تیپ دسته بندی کنیم. 1: سوالاتی که می تونی در زمان مناسب پاسخ بدی. 2: سوالاتی که می تونی حلشون کنی اما وقت گیره. 3: سوالاتی که برای حلشون هیچ ایده ای به ذهنت نمی رسه. این از تیپ بندی کردن. اینکه کی هر کدوم از تیپ ها رو جواب بدی رو بریم تا اصل دو رو هم بهت بگم بعد اونو میگم.

اصل 2

تعیین کردن زمان قفل برای هر درس با توجه به تسلط تو توی اون درس بذار با مثال برات توضیح بدم. توی کنکور تجربی دفترچه شماره یک شامل سوالات درس زیست میشه و 45 تا سوال داره با 45 دقیقه زمان شما باید زمان قفلتون کمتر از 45 دقیقه باشه. به طور مثال یک دانش آموز سطح بسیار خوبی در زیست داره زمان قفلش روی 30 دقیقه در نظر میگیره انتخاب این زمان فقط و فقط به سطح تسلط شما روی اون درس بستگی داره.

خب اینم از اصل 2 حالا بریم سراغ جمع بندی و چگونه استفاده کردن از اصل 1 و 2 باهم.

گام اول

اینکه شما برای هر درس یک زمان قفل رو باید داشته باشید. این قبل آزمون (کنکور) باید مشخص شده باشه.

گام دوم

تو زمان قفل باید تمام سوالات تیپ 1 رو جواب بدی و در کتار شماره سوالات تیپ 2 یک دایره (O) بذاری و کنار سوالات تیپ 3 یک ضرب در (X) بذاری.

گام سوم

بعد از اینکه زمان قفل تموم شد و سوالات تیپ 1 رو هم جواب دادی باید بری سراغ سوالات به ترتیبی که برات نوشتم:

1- ابتدا اگر سوالی مونده بود و در زمان قفل نرسیدی بخونی (البته این موضوع اگر زمان قفل رو درست انتخاب کنی نباید رخ بده.)

2- سراغ سوالاتی که تیپ 1 بوده ولی تو دور یک به جواب نرسیدی

3- سراغ سوالات تیپ 2 (که بیشترین زمان به این دسته میرسه)

4- اگه دیگه واقعا برای رتبه برتر شدن بسته بودی و خیلی اوضاعت خفن بود و تایم داشتی برو سراغ سوالات تیپ 3

خب اینم از آموزش استراتژی آزمون.

بدون داشتن استراتژی آزمون خیلی خیلی کارت سر جلسه کنکور سخت میشه در ضمن برای اینکه استراتژی آزمون رو مسلط بشی و به طور کامل یاد بگیری حداقل باید 8 مرجله آزمون با این روش بدی.

امیدوارم تویی که این مقاله رو خوندی مهرماه سالی که کنکور میدی روی صندلی آرزوهات نشسته باشی.

طراحی شده توسط taha_zomorodi

یک پاسخ بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.